Låt dig inspireras!

Mattor till barnen

Har du tänkt på vilka fantastiska konstverk våra barn skapar! Låt dessa motiv bilda en fin matta till barnens rum eller varför inte till dej själv. Favoritbilden på ditt barn blir den roligaste mattan och ett fint minne. Vi har även samlat barnrumsinspiration i form av härliga vinklar eller närbilder på roliga saker, kreativa leksakskollage eller annat som är fint i barnens rum. 

Våra formgivare

Gästformgivare
Localgraphics
Marie & Katarina
Söder & Lood
Vår egen formgivare
Camilla Eltell
Tips för dina mattor
Några råd på vägen


Cat Duo serien är grafiskt enkel och lekfull och passar i både barnrum och andra utrymmen.
Till kollektionen >>

Personlig inredning

Du kanske är din egen bästa designer när allt kommer till kritan! Din kreativa bild blir en intagande hall- eller salongsmatta. Våra formgivare hjälper dej även på traven med kreativa mönster och kollektioner. Det kan vara allt från foton till måleriska bilder och formgivna mönster.


Organic People finns i två mönsterkombinationer. Rolig att sätta fötterna på när du kliver ur sängen på morgonen.
Till kollektionen >>

Cut out Painting är ett kollage av måleri som blir en lysande färgklick i till exempel ett avskalat ljust eller mörkt rum. Konstverket behöver inte sitta på väggen!
Till kollektionen >>

Husdjur och fritidsintressen

Den som har hund, katt eller annat husdjur vet hur viktiga de är i våra liv. Våra husdjur är en del av familjen och en bild, en illustration eller något annat som påminner oss om de kära djuren gör sig fint som matta i olika formationer. Låt humor och fantasi flöda kring båtliv, campingliv eller varför inte din favoritsport? Sätt personlig prägel på ditt hem med en unik matta. Till hunden Bruno >>


Creative Carpets har tagit fram en egen kollektion härliga katter, hundar och fåglar. Några motiv är designade för rund matta upp till 2 meter Ø. 
Till kollektionen >>

Fotograf Martina K Svensson

Creative Carpets

Adress:

Telefon:
E-post:
Gubbängsvägen 106
122 45 Enskede
08 - 5221 9200
[email protected]

Samarbetspartners

Lite av varje

© 2024 Creative Carpets